Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

Et IT-verktøy for miljøpresentasjon på internett

Presenter miljøarbeidet på nettet!

Miljöbarometern Sofware BoxMiljøbarometeret er et digitalt verktøy for kommuner og organisasjoner som ønsker å redegjøre for sitt arbeid med miljø og/eller bærekraft på nettet.

Med Miljøbarometeret kan dere enkelt følge opp og presentere mål, nøkkeltall og tiltak.

Mer om verktøyet

Mer informasjon

Siste nytt

Eskilstuna velger Miljøbarometeret

Eskilstuna velger Miljøbarometeret

15.11.2011: Eskilstuna kommune i Södermanlands län har valgt verktøyet Miljøbarometeret for å følge opp og presentere miljøarbeidet sitt. Dermed blir Eskilstuna en av 17 kommuner i Sverige, Norge og Danmark som skal lage en transparent og brukervennlig miljøpresentasjon på nettet.

Miljøbarometer viser hvordan det står til i Malmö

2.11.2011: Fra og med i dag kan alle innbyggere i Malmö samt andre interesserte følge utviklingen i arbeidet med å nå Malmös miljømål på nettet gjennom Malmös Miljøbarometer. "Vi i Malmö har gjentatte ganger fått skryt for miljøarbeidet vårt, men vi har fremdeles en stor jobb igjen å gjøre, og det er viktig å vite at vi er på rett vei. Miljøbarometeret hjelper oss å ha oversikt over miljøsituasjonen i Malmö", sier Katarina Pelin, miljøansvarlig i Malmö by.

Borås

Nå publiseres Borås' Miljøbarometer

31.10.2011: Med verktøyet Miljøbarometeret kan alle i Borås nå følge miljøutviklingen i kommunen.I 2011-budsjettet for Borås by fremheves det å gjøre Borås til en av Sveriges fremste miljøkommuner som en av fremtidens utfordringer. "Med Miljøbarometeret kan vi kontrollere at utviklingen går i riktig retning, samtidig som vi får hjelp til å prioritere fremtidige miljøsatsinger", sier Monica Hellström, miljøinspektør i Borås.

Uddevallas Miljøbarometer

Nå publiseres Uddevallas Miljøbarometer

3.10.2011: Nå tilbyr også Uddevalla kommune innbyggerne sine å ta del i kommunens miljøarbeid via verktøyet Miljøbarometeret. "Vi bruker Miljøbarometeret for at publikum enkelt skal kunne skaffe seg informasjon om miljøarbeidet i kommunen", sier miljøkoordinator Birgitte Johansson.

Jönköpings Bærekraftometer

Nå publiseres Jönköpings Bærekraftometer

8.7.2011: I dag publiseres Bærekraftometeret på jonkoping.se. Bærekraftometeret presenterer både kommunens miljøarbeid og de overordnede målene i Virksomhets- og investeringsplanen. "Bærekraftometeret vil gjøre det lettere både for oss som jobber med miljøspørsmål og for skolelever eller andre privatpersoner som søker lokal miljøinformasjon", sier miljøstrateg Annelie Wiklund.

Miljöaktuellt #6, 2011

Svenske kommuner miljørangeres

29.6.2011: Tidsskriftet Miljöaktuellt har for tredje år på rad rangert Sveriges kommuner ut fra miljøarbeidet de gjør. Nytt av året er at resultatet presenteres i Miljøbarometeret. I nettpresentasjonen kan du sjekke resultatet for din egen kommune eller følge utviklingen for hvert enkelt miljøspørsmål.

Odense

Odense først ute med Miljøbarometeret i Danmark

27.3.2011: Denne uken ble Miljøbarometeret levert til Odense kommune. Odense er Danmarks tredje største by, og har som mål å bli Danmarks mest bærekraftige storby. Miljøbarometeret vil i første omgang bli brukt til å presentere Odenses ambisiøse miljøprogram.

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05