Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

Et IT-verktøy for miljøpresentasjon på internett

Nå publiseres Jönköpings Bærekraftometer

8.7.2011

I dag publiseres Bærekraftometeret («Hållbarometern») på jonkoping.se. Bærekraftometeret presenterer både kommunens miljøarbeid og de overordnede målene i Virksomhets- og investeringsplanen (VIP).

Startsida Jönköpings hållbarometer

Vil du vite hvordan miljøsituasjonen i Jönköping utvikler seg? Ønsker du å ta del i kommunens arbeid med bærekraft? Ved hjelp av den nye nettjenesten Bærekraftometeret kan du selv analysere og følge utviklingen, eller sagt på en annen måte, måle trykket i den bærekraftige utviklingen i Jönköping!

Med Bærekraftometeret kan hvem som helst lett og raskt finne informasjon om kommunens mål, tiltak og nøkkeltall. "Bærekraftometeret vil gjøre det lettere både for oss som jobber med miljøspørsmål og for skolelever eller andre privatpersoner som søker lokal miljøinformasjon", sier miljøstrateg Annelie Wiklund.

Jönköpings Bærekraftometer består av tre deler:

  • Overordnede mål: viser kommunens overordnede mål fra Virksomhets- og investeringsplanen.
  • Miljømålarbeid: viser kommunens mål og tiltak fra programmet for bærekraftig utvikling - miljø.
  • Nøkkeltall: viser nøkkeltall som tidligere er blitt presentert i dokumentet «Hvordan står det til i Jönköping?» (Hur mår Jönköping?)

Tidsskriftet Miljöaktuellt har rangert Jönköping som Sveriges 12. beste miljøkommune. I Bærekraftometeret kan alle som ønsker det, ta del i kommunens arbeid med miljø og bærekraft.

Jönköpings bærekraftometer

Pressemelding

Relaterte sider

Oppfølginger

Presenter miljøarbeidet på nettet!

Hovedområder

Siste nytt om Miljøbarometeret

Delområder

Lanseringer

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05