Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

Et IT-verktøy for miljøpresentasjon på internett

Miljøbarometer viser hvordan det står til i Malmö

2.11.2011

Fra og med i dag kan alle innbyggere i Malmö samt andre interesserte følge utviklingen i arbeidet med å nå Malmös miljømål på nettet gjennom Malmös Miljøbarometer.

Malmös Miljöbarometer - Fakta om miljön i Malmö

- Vi i Malmö har gjentatte ganger fått skryt for miljøarbeidet vårt, men vi har fremdeles en stor jobb igjen å gjøre, og det er viktig å vite at vi er på rett vei. Miljøbarometeret hjelper oss å ha oversikt over miljøsituasjonen i Malmö, sier Katarina Pelin, miljøansvarlig i Malmö by.

I verktøyet Miljøbarometeret presenteres Malmös fire overordnede miljømål, med underliggende, detaljerte delmål og nøkkeltall. Miljømålene ble vedtatt i 2009, og skal være oppfylt innen 2020.

Overordnede miljømål for Malmö by:

  • Sveriges mest klimasmarte by
  • Fremtidens bymiljø ligger i Malmö
  • Bærekraftig bruk av naturressurser
  • I Malmö er det lett å gjøre rett.

I Miljøbarometeret kan man hente frem masser av interessant tallmateriale om miljøsituasjonen i Malmö, som for eksempel statistikk over luftforurensning, andelen miljøbiler og mengden økologisk melk som selges i byen.

Hensikten med Miljøbarometeret er at innbyggere, politikere og ansatte skal kunne følge miljøutviklingen i kommunen, slik at man får økt innsyn og delaktighet i kommunens miljøarbeid.

Malmös miljøbarometer

Pressemelding

Relaterte sider

Oppfølginger

Presenter miljøarbeidet på nettet!

Hovedområder

Siste nytt om Miljøbarometeret

Delområder

Lanseringer

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05